Slow Bal in De Doelen Studio

16 juni 2023 | De Doelen Studio

Ben je op zoek naar de perfecte start van je weekend? Zoek niet verder. Want op vrijdag 16 juni dansen we weer Slow Bal in De Doelen Studio, midden in het centrum van Rotterdam. 

Iedere keer is het weer een feestje als we in De Doelen Studio zijn. Inmiddels zijn we er met regelmaat te vinden. Heb je nog nooit eerder Slow Bal gedanst en ben je nieuwsgierig? Dan is dit het moment om deze mooie Swingdans eens uit te proberen. We beginnen de avond met een spoedcursus Slow Bal waarin je de basispassen leert en natuurlijk een paar fancy moves om mee te shinen op de dansvloer. Daarna staat de hele avond in het teken van heerlijk dansen op langzame Swingmuziek.

Voor iedereen die al wel Slow Bal danst, of ervaring heeft met dansen op langzame muziek, is dit een van de leukste avondjes uit om al je moves in de praktijk te brengen en een gezellig dansje te drinken met je mededansers. 

Special Edition – LIVE Muziek

“Een podium, de geur van bier, whisky en dure parfums, een extatisch dansend publiek, vier heren die alles uit de kast halen:

Linus Eppinger op gitaar en Samuele Ghezzi op zang zijn een onafscheidelijk tweetal, samen met Ties Laarraker en Giacomo Camilletti worden ze allemaal fenomenaal. Swingen is een must. Bereid je voor op een ongelooflijk kwartet dat je laat springen, schreeuwen en wegdromen.”

Dansen met of zonder eigen partner

Vind je het leuk om vrienden en/of familie mee te nemen naar deze gezellige dansavond? Dan moet je dat vooral doen! Maar ook als je geen dansliefhebbers om je heen hebt, ben je van harte welkom. Tijdens de workshop en tijdens het dansen wisselen we namelijk regelmatig van danspartner. Slow Bal is namelijk een ‘social dance’, wat betekent dat je niet vast zit aan een danspartner (als je dat niet wilt). Dus singles, solo’s of wat je ook bent: doe mee!

Twijfel je nog of Slow Bal wel voor jou is?
Lees hier de 10 redenen om te beginnen met Slow Bal!

Club-Key-Slow Bal© Maarten Laupman
Slow Bal in De Doelen Rotterdam
Sam Ghezzi Swing music

Praktische info:

Datum: vrijdag 16 juni 2023

Tijd: 20.00 – 23.00 uur

19.00 uur: Deur open
20.00-20.45 uur: Slow Bal Workshop
20.45-23.00 uur: Sam Ghezzi en zijn band – dansen op live muziek!

Locatie: de Doelen Studio, Schouwburgplein 50 in Rotterdam
Inschrijven: Niet nodig
Prijs: Gratis!

Maher’s Kitchen

Voor de workshop en het dansen is er de gelegenheid te eten in de Doelen Studio. We hebben het zelf voorgeproefd en het is een absolute aanrader.

De Syrische chef Maher Al Sabbagh is terug met zijn smakelijke buffet in de Doelen Studio. Niets is hem te gek. Telkens verrast hij de eters weer met eeuwenoude Palestijnse gerechten, Siciliaanse anti-pasti, Syrische soepen, maar ook oer Hollandse toetjes als hang-op. 

Het buffet opent om 18.00 uur
Prijs: €25 
Reserveren via de website van De Doelen