SLOW BAL DANSLESSEN

Dansen op langzame jazzmuziek is onze passie. En dit delen we graag met jou! Ben je op zoek naar Slow Bal docenten of privélessen? Dan ben je hier op de goede plek!

Slow Bal voor workshops en events

Slow Bal is een hele mooie Swingdans. Deirdre en Joost van Slowfeet Studio reizen rond om hun liefde en passie voor deze elegante, langzame Swingdans met zo veel mogelijk mensen te delen. Ben je benieuwd waar je ons binnenkort kunt vinden? Kijk dan op de eventspagina voor een overzicht.

Ben jij de organisator van een Swingdans event en zou je Slow Swing of Slow Bal onderdeel willen maken van je programma? Perfect! Wij vinden het natuurlijk altijd een goed idee om langzame Swing aan te bieden. Niet alleen omdat het een mooie dans is, maar ook omdat het skills en spiercontrole vraagt die je ook voor andere dansen kunt inzetten. 

Alle info over het inhuren van Deirdre en Joost voor Slow Bal vind je op onderstaande pagina:

Wekelijkse Slow Bal lessen

Ben je op zoek naar wekelijkse Slow Bal lessen? Super leuk!

Op het moment geven wij alleen geen wekelijkse lessen meer. Maar gelukkig is Slow Bal nu ondergebracht bij ons partner dansschool Swing in Rhythm. Cursussen starten gebruikelijk in januari, april en september. Het zou kunnen dat er op dit moment geen beginnerscursus Slow Bal start. In dat geval helpen we je graag op weg door middel van privélessen. Zo kun je later alsnog instromen in het tweede level. 

Op deze pagina vind je meer info over privélessen.

Private Lesson Slow Bal

Privélessen dans

Privélessen zijn een perfecte manier om aan je eigen dansskills te werken op een tempo dat voor jou het beste werkt. Als je het spannend vindt om je eerste danspassen in een groep te maken, kan een privéles vooraf je helpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Persoonlijke feedback helpt je ook te groeien als je een meer ervaren dansers bent.

Een Slow Bal privéles van één uur met één dansdocent kost 45 euro voor een persoon en 55 euro voor een koppel.
Per uur komt er nog 10 euro studiohuur bij. Het is ook mogelijk om de privéles bij je thuis te doen (afhankelijk van de locatie en reistijd, kosten vanaf 10 euro)

Als je een privéles wilt met meer dan twee personen, stuur ons dan een mailtje en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn ervaren met het verzorgen van verschillende workshops voor kleine en grote groepen.

openingsdans romantisch

Openingsdans bruiloft

De connectie en het langzame tempo van de muziek maken van Slow Bal de perfecte dans voor je bruiloft. Voeg er een vleugje humor of romantiek (of allebei) aan toe, en je hebt zeker een openingsdans om nooit te vergeten. Afhankelijk van je wensen maken wij een openingsdans op maat, en helpen we met oefenen voor de grote dag.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren dansen. Hoe snel het gaat hangt natuurlijk wel af van je danservaring. We adviseren je daarom om drie maanden voor je bruiloft te beginnen. Het helpt enorm als je je ook inschrijft voor de reguliere Slow Bal lessen, maar dit is uiteraard niet verplicht. 

De lessen voor een gechoreografeerde openingsdans kosten 85 euro per uur. Wil je geen choreografie, maar wel wat moves leren op het door jullie gekozen nummer, dan kost een les 65 euro per uur. Kosten zijn exclusief zaalhuur (10 euro). Thuislessen zijn ook mogelijk, afhankelijk van locatie en reistijd (vanaf 10 euro). Weten hoe we te werk gaan? Klik dan hier. 

Deirdre Joost teachers Slow Swing

Wat anderen over ons zeggen:

Hieronder vind je een aantal Google reviews die onze dansers hebben achtergelaten. Ga naar Google om ze allemaal te lezen.