WORKSHOPS & EVENTS

Er is niks zo leuk als dansen. Daarom organiseren we regelmatig Slow Bal workshops en evenementen. Tijdens de socials, of dansfeestjes, kun je met je nieuwe moves schitteren op de dansvloer. 

17 februari: Love Celebration in De Doelen Studio

Slow Bal in De Doelen Rotterdam

Vier de liefde voor jezelf en de dans! We beginnen met een gratis Slow Bal workshop. Daarna dansen we door op romantische tunes. Vereeuwig jezelf in de photobooth!

26 februari: Slow Bal Sunday in Jazzcafé Dizzy

Slow Bal dansen Dizzy Rotterdam

Kom langs voor een perfecte zondagmiddag met een dansje en drankje. Er  is ook een 20 minuten minitraining voor iedereen die het leuk vindt. Ook beginners zijn van harte welkom!

4 maart: Museumnacht 010 - Maritiem Museum

Slow Bal in De Doelen Rotterdam

We maken voor Museumnacht 010 een uitstapje naar Lindy Hop en reizen terug naar Harlem, New York, in de jaren ’40. De hele avond geven we workshops in het Maritiem Museum. 

17 maart: Slow Bal in De Doelen Studio

De Doelen Rotterdam Slow Bal

De perfecte start van je weekend vind je tijdens onze Slow Bal avond in De Doelen Studio. We beginnen met een Slow Bal beginnersworkshop. Daarna drinken, praten en dansen we door!

26 maart: Slow Bal Sunday in Jazzcafé Dizzy

Slow Bal dansen in Dizzy

Kom langs voor een perfecte zondagmiddag met een dansje en drankje. Er  is ook een 20 minuten minitraining voor iedereen die het leuk vindt. 

1 april: Slow Bal meets Blues - Slow Swing Saturday

Slow Bal classes

Overdag zijn er Slow Bal en Blues workshops (en natuurlijk een fusion van de twee). In de avond is er een feest met live muziek in De Machinist!

Verified by MonsterInsights