Gedragscode Slowfeet Studio

We hechten veel waarde aan een veilige en ontspannen lesomgeving waarin onze dansstudenten vrij zijn om te leren en te genieten van de muziek en de dans. Dit betekent dat we een nultolerantiebeleid hebben tegen racisme, homofobie, seksisme en seksuele intimidatie. Wanneer er sprake is van een of meerdere van deze zaken, zullen er maatregelen worden getroffen, zoals de ontzegging van deelname aan de lessen zonder restitutie en mogelijk juridische stappen.

Slow Bal is een dans die in een zogenoemde ‘closed connectie’ wordt gedanst. Je danst het tegen elkaar aan. Daarom vinden wij het extra belangrijk dat jij en je danspartner zich op hun gemak voelen. Je handen hebben contact met de schouder, arm, taille of rug van de danspartner en een danskoppel heeft over het algemeen een connectie bij de core of de borst. Respecteer elkaars fysieke grenzen, gedraag je respectvol naar andere mensen in de klas, check regelmatig of je partner zich prettig voelt voor en tijdens een dans en wees veilig op de dansvloer.

Maak geen gevaarlijke, plotselinge of krachtige bewegingen die jouwzelf of je danspartner kunnen blesseren of verwonden.

Je bent altijd vrij om een ​​dans te weigeren, zowel binnen als buiten onze lessen, zonder daarvoor een verklaring te geven. Als je aan het dansen bent en je om wat voor reden dan ook ongemakkelijk voelt, laat het dan aan je danspartner weten en meld het eventueel bij de aanwezige docenten. Voel je ook vrij om de docenten te benaderen en te informeren als je je zorgen wilt uiten, zowel binnen als buiten de les.

Samen hopen we zo een veilige en prettige dansomgeving te creëren.

dansen high five slow bal

Gerelateerd nieuws