Museumnacht 010

Lindy Hop in het Maritiem Museum

Slowfeet Studio maakt speciaal voor Museumnacht 010 een uitstapje naar de snellere Swing: Lindy Hop!

Classic Street Dance

Swing mee in the American Classic Street dance van de jaren ’30! Ga je op zoek naar een danspartner of daag jij toch je vrienden uit voor een dance battle? New York City is de plek waar culturen op straat bij elkaar komen. Migranten namen hun verhalen en culturen mee waardoor er weer nieuwe ontstonden. Dit zorgde bijvoorbeeld voor de nieuwe dans Lindy Hop – een samensmelting tussen jazzdans, tapdansen en de charleston. Pak onze metro en reis door de tijd naar het New York van toen. Doe mee met de dansworkshop Lindy Hop door Deirdre en Joost van Slowfeet Studio.

Zelf Lindy Hop leren dansen

20.30 uur Lindy Hop demo
21.00 uur – 21.30 uur workshop 1
22.00 uur – 22.30 uur workshop 2
23.00 uur – 23.30 uur workshop 3
00.15 uur – 00.45 uur workshop 4

Alle workshops zijn hetzelfde. Tussen de workshops in is er ruimte om zelf te dansen. 

Museumnacht 010 Swing
Museumnacht Swing dans

Praktische info:

Datum: zaterdag 4 maart 2023

Tijd: 20.30 – 01.00 uur

Locatie: Maritiem Museum, Leuvehaven 1, Rotterdam

Inschrijven: Je hebt een kaartje nodig voor Museumnacht 010, tenzij je je aanmeld als Lindy Hop danser (vrijwilliger) 
Prijs: zie de website van Museumnacht 010

Dansers gezocht

Dans jij al Lindy Hop en vind je het leuk om deze avond mee te dansen in het Maritiem Museum? Meld je dan aan bij Deirdre via info@slowfeetstudio.nl. Uiteraard krijg je gratis toegang tot het Maritiem Museum (niet tot de hele Museumnacht 010) en wordt je verzorgd met wat lekkers en drankjes.

Note: we hebben momenteel genoeg vrijwilligers.