Slow Bal Social

23 augustus 2022 | Jazzcafé DIzzy

We zijn weer terug in Jazzcafé Dizzy voor onze maandelijkse Slow Bal dansavond! Iedere vierde maandag van de maand staat Dizzy namekijk in het teken van Slow Bal. De hele avond wordt er langzame jazzmuziek gedraaid. Perfect voor een Slow Bal dansje en drankje.

Voor iedereen die al Slow Bal danst is het de perfecte gelegenheid om de moves en technieken uit de les in de praktijk te brengen. Ook als je geen lessen meet volgt, is de maandelijkse social een mooie gelegenheid om te blijven oefenen. 

Ben je helemaal nieuw met Slow Bal? Kom dan ook vooral eens langs. We laten je graag de basispassen zien en we vinden het leuk om een dansje met je te dansen. 

dansen jazzcafe dizzy

Praktische info:

Datum: dinsdag 23 augustus 2022

Tijd: 20.00 tot 22.00 uur

Locatie: Jazzcafe Dizzy, ‘s-Gravendijkwal 127, Rotterdam

Inschrijven: niet nodig, kom gewoon langs

Prijs: gratis! Koop een lekker drankje voor jezelf aan de bar