Club Key danst Slow Bal

8 juli 2022 | De Doelen Studio

Op vrijdag 8 juli leggen we het vinyl weer op de platenspeler en gaan we met de voetjes van de vloer. Deze keer in Club Key (De Doelen Studio). We warmen op met een Slow Bal dansworkshop. Een spoedcursus waarin je de basispassen leert en natuurlijk een paar fancy moves om mee te shinen op de dansvloer. Daarna staat de hele avond in het teken van heerlijk dansen op langzame jazzmuziek van ‘back in the day’.

Dansen met of zonder eigen partner

Vind je het leuk om vrienden en/of familie mee te nemen naar deze gezellige dansavond? Dan moet je dat vooral doen! Maar ook als je geen dansliefhebbers om je heen hebt, ben je van harte welkom. Tijdens de workshop en tijdens het dansen wisselen we namelijk geregeld van danspartner. Slow Bal is namelijk een ‘social dance’, wat betekent dat je niet vast zit aan een danspartner (als je dat niet wilt). Dus singles, solo’s of wat je ook bent: doe mee!

 

Club-Key-Slow Bal© Maarten Laupman

Praktische info:

Datum: vrijdag 8 juli 2022

Tijd: 19.00 – 23.00 uur

19.00 uur: Deur open
20.00-20.45 uur: Slow Bal Workshop
20.45-23.00 uur: Dansen op (langzame) jazzmuziek

Locatie: de Doelen Studio, Schouwburgplein 50 in Rotterdam
Inschrijven: Niet nodig
Prijs: gratis

Maher’s Kitchen

Voor de workshop en het dansen is er de gelegenheid te eten in de Doelen Studio. We hebben het zelf voorgeproefd en het is een absolute aanrader.

De Syrische chef Maher Al Sabbagh is terug met zijn smakelijke buffet in de Doelen Studio. Niets is hem te gek. Telkens verrast hij de eters weer met eeuwenoude Palestijnse gerechten, Siciliaanse anti-pasti, Syrische soepen, maar ook oer Hollandse toetjes als hang-op. 

Het buffet opent om 18.00 uur
Prijs: €22,50 (pin only in de Doelen Studio)
Reserveren via e.devries@dedoelen.nl